درباره زردآلو

 

درباره زردآلو خشک

لین استور در این توضیحات میخواهد درباره زردآلو توضیح دهد که دارای چه ویژگی ها وخصوصیات می باشد که توضیحات کاملی به شما ارائه می دهد.

زردآلو

زرد آلو میوه ای است که در سراسر جهان مورد استفاده گرفته شده است این میوه به شکل های گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد که حالت های استفاده برگرفته از مربای زرد آلو و خشک شده این میوه و بصورت معمولی یا همان خام است.

زرد آلو دارای غلظت زیادی می باشد و در کل میوه غلیظی می باشد که می توان با ترکیب کردن با میوه های دیگه ای مثل آب سیب آن را رقیق کرد و از حالت غلیطی آن کاسته شود.

زردآلو دارای خواص زیادی م یباشد و سرشار از ویتامین می باشد.

خواص زردآلو

کارایی برای دستگاه گوارش

داخل زرد آلو فیبری وجود دارد که باعث می شود روده حرکت بهتری داشته باشد که این فیبر به صورت محلول داخل زرد آلو می باشد و همچنین اسیدهای چربی که وجود دارد بهتر می توان هضم شوند.

بهبود دیابت

با توجه به این که زردآلو کالری و کربو هیدرات کمی دارد می تواند برای دیابت مفید باشد و همچنین می تواند به عنوان رژیم غذایی مورد استفاده قرار بگیرید.

تاثیر در بینایی

زرد آلو دارای ویتامین هایی شامل کاروتنوئیدها، زانتوفیل رتینول و ویتامین آ است که تاثیری خیلی خوبی در بیماری های مرتبط با سالخوردگی می تواند داشته باشد و همچنین عصاره ای که داخل هسته زرد آلو موجود میباشد می تواند دراثر تحریک اشک خشکی چشمان را بهبود یابد.

موثر در آسیب کبد

زرد با خواص ومواد موجود در خون می تواند از علایم چربی کبد جلوگیری کند حتی مطالعات نشان داده که زرد آلو در بازسازی کبد موثر و مفید بوده است.

محافظت از قلب

زرد آلو دارای ماده ای به نام پتاسیم می باشد که می تواند سطح فشار خون را کاهش بدهد و فیبر موجود در این میوه سطح کلسترل رو می تواند کاهش یابد.