خواص بادام
خواص بادام

 

بادام پسته و دیگر آجیل های این چنینی از خواص بسیار زیادی برخوردار هستن بر اساس منابعی که از طب سنتی قدیم موجود است بادام شیرین جایگاه بالایی در بین دیگر آجیل ها دارد و مصرف آن باعث بهبود عملکرد بافت های مغزی می شود و در پردازش اطلاعات تاثیر گذار است. جهت دیدن توضیحات کامل در لین استور وارد ادامه بشید

خواص بادام و مصرف آن

بادام از خواص بسیار خاصی برخوردار است و مصرف آن به انسان در زمینه های بسیاری کمک می کند و تا حد زیادی سلامتی بدن رو تضمین می کند جهت دیدن خواص بادام در زیر به چند مورد آن اشاره کردیم.

 

۱. تقویت سلامت مغز

بادام از موادی تشکیل شده است که مستقیم بر روی عملکرد مغز تاثیر بسزایی دارد . مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمان‌های دور به ‌عنوان یک غذای اصلی برای کودکان در‌حال‌رشد استفاده می‌شده است. این خشک‌بار از ریبوفلاوین و ال‌کارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیت‌های مغزی را افزایش می‌دهد، در ایجاد مسیرهای عصبی جدید نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد

2. بهبود سلامت استخوان

با توجه به موادی که درون بادام وجود دارد بادام تاثیر زیادی بر روی استخوان سازی بدن دارد به گونه ای که بعد از خوردن بادام بدن شروع به استخوان سازی و بر روی مشکلاتی مانند پوکی استخوان عملکرد بسیار خوبی دارد و کسانی که پوکی استخوان یا از بیماری های استخوانی رنج می برن می توانند از این آجیل استفاده کنند.

3 – خواص بادام جلوگیری از ریزش موی سر

یکی از خواص مهم و کاربردی بادام برای افرادی هست که به موی سر خود توجه نشون میدن و نمی خوان موهای سرشون ریزش پیدا کنه یکی از خواص بادام همین مورد است که حدالمکان از ریزش موی سر جلوگیری می کند.

4. تقویت دستگاه ایمنی

بدن انسان ترکیبات زیادی داردکه باعث حفظ سلامت کلی بدن و قلیایی‌بودن محیط آن می‌شود. بادام منبع غنی از مواد قلیایی است که برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است که توانایی ازبین‌بردن بیماری‌ها را بیشتر می‌کند. علاوه‌بر اینکه میزان مواد قلیایی بادام بسیار بالاست، مقدار زیادی ویتامین E هم دارد که آنتی‌اکسیدانی خیلی قوی است. این آجیل همچنین رادیکال‌های آزاد خطرناک را از بین می‌برد. رادیکال‌های آزاد، بیماری‌های مزمن را در بدن تشدید می‌کند و می‌تواند برای بدن خطرناک باشد. آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین E که در بادام یافت می‌شود، در درمان بیماری‌های زیادی مثل سرطان و بیماری‌های قلبی تأثیر دارد. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که ویتامین E کافی دریافت می‌کنند، به‌میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از بقیه در معرض بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.